وبلاگ

اسپیسر و تراز کننده کاشی

این سیستم برای نصب کاملا حرفه ایی و یک پارچه کاشی و سنگ تهیه شده است. با این سیستم شما کاملا اطمینان پیدا میکنید که لبه به لبه کاشی در یک سطح تراز و فاصله تمام کاشی ها یکسان باشند. (هر کاشی با تمام کاشی های اطراف خود تراز خواهند بود) بعلت اینکه لازم نخواهید داشت تا بصورت سنتی یک کاشی را با چند کاشی قبلی تر از خودش تراز کنید لذا میتوانید صرفه جویی زیادی در زمان نصب کسب کنید.

نصب سرامیک بنددار یا بدون بند؟

چرا سرامیک و کاشی توصیه میشود بند دار نصب شود؟

هر جسمی دارای ضریب انبساط حرارتی می باشد که با ابعاد آن رابطه مستقیم دارد.

این اصل فیزیک لازم است با رعایت بند در چیدمان سرامیک و سنگ در کف سازی، دیواره ها و نمای ساختمان ها و به خصوص در فضای خارجی که تغییرات دما بالا بوده و یا در کف هایی که از سیستم گرمایش از کف استفاده می نمایند، بصورت ویژه، ملاحظه شود.

چرا که اگرسرامیک و یا سنگ فضای کافی برای تخلیه انبساط بر اثر تغییرات دمایی را نداشته باشند، افزایش طول آنها موجب ایجاد ترک و شکنندگی در سطح و یا حتی جدا شدن آن از سطح زیرین می شود.

برای جلو گیری از این اتفاق لازم است چیدمان سرامیک ها و یا سنگ با بندی به ضخامت حد اقل ۲ یا ۳ میلیمتر اجرا شوند.

همچنین در تقاطع پوشش کف با دیوار و ستون ها نیز رعایت و استفاده از بند ضرورت دارد.

این بندها بهتر است توسط مواد بندکشی مناسب برای هر کاربری و با خاصیت انعطاف پذیری پر شوند، که فضای مناسب برای تخلیه افزایش طول ناشی از انبساط را ایجاد نماید.

نکته ی دیگری که بر اهمیت رعایت بند مابین سرامیک ها می افزاید وجود تلورانس مثبت و منفی اندک در ابعاد سرامیک ها است، همه استاندارد ها صحت و مقبولیت یک کالا را طبق یک بازه مثبت و منفی اعلام می دارند که در استاندارد های سرامیک نیز بدین شکل می باشند.

فارق از کارخانه و کشور تولیدکننده سرامیک (ایتالیا، اسپانیا، چین و ایران) وقتی کالایی درجه یک اعلام می شود، ابعاد سرامیک ها طبق یک استاندارد مشخص ( عمدتاً استاندارد EN14411 اروپا) کنترل شده و درجه بندی می شوند.

این استاندارد برای ابعاد درجه یک بازه ای بسته به طول و عرض هر سرامیک معرفی می نماید که وقتی دو سرامیک درجه یک که از نظر استاندارد پذیرفته شده اند، بدون بند در کنار هم قرار بگیرند، باز هم یک فضای خالی حتی کمتر از یک میلیمتر ممکن است بین آنها باقی بماند، که بدلیل عرض کم آن هیچ وقت حتی با دوغاب ریزی امکان پرشدن آن وجود ندارند.

این فضای باقی مانده مکان مناسبی برای رشد قارچ و باکتری خواهد شد.

بر این اساس ایجاد یک بند مناسب، همه این تلورانس های ابعادی را پوشش داده و همچنین فضای مناسبی مابین سرامیک ها جهت پر نمودن آن با مواد بند کشی متناسب با کاربری فضا، ایجاد می نماید.

این خصوصیت در فضاهای بهداشتی مانند مراکز بیمارستانی و اتاق های عمل که بهداشتی بودن آنها حائض اهمیت است ضرورت بیشتری پیدا می کند که عمده مشاورین در نقشه های فاز ۲ بر این موضوع تاکید می نمایند.

نکات و فوائد استفاده از سونا

نکات و فوائد استفاده از سونا:

  •  باعث شادابی و طراوت پوست شده و پوست را پاکیزه و نرم و قابل انعطاف می کند .
  • باعث احیاء و تجدید قوای جسمی و روانی بدن می شود .
  • پاکیزگی عمیقی که در اثر سونا ایجاد می شود باعث خلاص شدن بدن از شر مواد زائد می گردد ( ۲۰ دقیقه ماندن در سونا معادل ۲۴ ساعت کار کردن کلیه هاست .) از همین روست که به پوست بدن نام کلیه سوم را داده اند چرا که در کنار دو کلیه ای که بدن دارد پوست هم با اثر تمیز کنندگی و تصفیه کننده ای که دارد همانند کلیه ها ؛ بدن را از شر مواد زائد پاک می کند .
  • سونا رفتن باعث برطرف شدن تنش ها و استرس های بدن می شود .
  • سونا باعث تسکین احتقان سینه , سینوسها و بینی می شود .
  • سونا باعث حذف اسید لاکتیک از بدن شده و درد و ناراحتی مفاصل را تسکین می دهد .
  • سونا رفتن برای کسانی که اندکی فشار خون دارند مفید است .
  • سونا یکی از راههای موثر سم زدایی از بدن است .
  • سونا باعث دفع فلزات سمی از بدن می شود .
  • سونا رفتن اگر به همراه برس زدن بدن انجام گیرد می تواند باعث تمیز کردن بافت های مرده پوست شود .
  • مواد زائدی ر ا که در اندام های داخلی بدن وجود دارند پاک می کند .
  • باعث کشته شدن و نابودی ویروس ها و باکتریهایی می شود که در دمایی بالاتر از دمای بدن ؛ قادر به زنده ماندن نیستند .
  • با افزایش میزان سوخت و ساز بدن , سبب می شود که دوره نقاهت بعد از بیماری کوتاه تر شود و بیمار سریع تر بهبودی پیدا کند .
  • سونا باعث می شود که غده هیپوفیر ( پیتوتاری ) میزان شتاب سوخت و ساز بدن را بیشتر کند که سبب افزایش رشد بدن می شود .
  • سونا باعث می شود که بدن از اثرات مثبت یونهای منفی بهره مند شود .برای استفاده از مجموعه های سونا استخر و جکوزی می توان از روشهای مختلفی استفاده کرد اگر شما اصول علمی انجام این کار را بدانید کم کم روش خاص خودتان را که منطبق با شرایطی بدنیتان است پیدا خواهید کرد در زیر یک روش پیشنهادی برای این کار ارائه شده است که بر گرفته از نکات علمی و پزشکی است ومی توانید آن را عملا امتحان کنید :
    • دوش گرفتن و شستشوی بدن : قبل از ورود به محوطه استخر وسونا , حتما دوش بگیرد و بدنتا ن را با مواد شوینده بطور کامل بشوئید . این کار برای حفظ بهداشت استخر و سونا و جکوزی دارای اهمیت است ،ضمن اینکه برای سلامت خودتان و دیگران هم خیلی اهمیت دارد. بدن در فضای گرم سونا شروع به عرق کردن می کند در این حالت میکروبهایی که بر روی پوست بدن وجود دارند شرایط خوبی برای تکثیر پیدا می کنند بنابراین لازم است که حتما بدن خود را بشوئید تا مقدار این میکربها کمتر شود !
    • سونای بخار و گرم کردن بدن : برای شروع بهتر است ابتدا از سونایی بخار شروع کنید فضای گرم و مرطوب این مکان , محیط خیلی مناسبی است تا دمای بدن شما بالا رود و ماهیچه ها و رگهای بدن شما آماده فعالیت بدنی شوند . زمان ماندن دراین مکان می تواند حدود ۵ تا ۷ دقیقه باشد . این کار دقیقا همان گرم کردن =WARM UP قبل از انجام حرکات ورزشی را دارد و به این منظور صورت می گیرد که به ماهیچه ها و تاندون ها ی بدن آسیبی نرسد و قابلیت انبساط و انعطاف آنها را افزایش دهد .
    • شنا در استخر : بعد از بیرون آمدن از سونای بخار , بدن شما آماده است که شنا کند می توانید به مدت حداقل ۳۰ دقیقه در استخر به انجام
      شنای قورباغه یا کرال سینه یا هر شنای دیگری که مورد علاقه تان است بپردازید این کار برای بالابردن ضربان قلب شما و بهبود وضعیت قلبی و عروقی شما لازم است .
    • جکوزی گرم و رفع خستگی : چون بعد از شنا کردن بدن شما خسته شده است بهتر است حدود ۵ دقیقه ای هم در جکوزی داغ باشید و با فشار آب بخش های مختلف بدنتان را ماساژ دهید تا نفس تان هم به حالت عادی برگردد وآماده شوید تا جلسه اصلی سونا را شروع کنید . سعی کنید همه بخش های بدن را ماساژ دهید و از ماساژ قوزک و کف پا را هم فراموش نکنید ! که خیلی موثر است
    • سونای خشک و فوائد بیشمار آن : حالا بدن شما آماده است که یک جلسه کامل سونای خشک را تجربه کند راحت بر روی یکی از طبقات سونا دراز بکشید . یادتان باشد در سونا نباید هیچ گونه حرکات ورزشی انجام دهید فقط می توانید به آرامی بخش هایی از بدنتان را ماساژ دهید. لازم است بین ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درسونا بمانید اگر طاقت تحمل گرما را ندارید برای چند لحظه بیرون بیائید کمی آب سرد بر روی سرتان بریزید و مجددا به سونا بگردید اگر شما بتازگی سونا رفتن را شروع کرده اید نباید انتظار داشته باشید که براحتی بتوانید ۲۰ دقیقه در سونا بمانید . این کارآدمهای حرفه ای است !
    • دوش گرفتن وشستن عرق های : بعد از بیرون آمدن از سونا باید حتما دوش بگیرد تا عرق های بدنتان شسته شود بهتر است از دوش آب سرد استفاده کنید تا کمی بدنتان خنک شود
    • پریدن در جکوزی سرد برای خنک شدن بدن : بدون شک لذت بخش ترین قسمت سونا رفتن همین هنک شدن یکباره در آب سرد است چنان بدن سر حال می آید و بقدری این کار دلپذیر است که حدی ندارد برخی از اینکه یکباره در آب سرد بپرند واهمه دارند ولی این ترس بیمورد است شما اگر ناراحتی قلبی ندارید و بدنتان سالم است بدون هیچ ترس و واهمه ای می توانید در آب سرد جکوزی بروید با این شرط که آب جکوزی واقعا سرد باشد! باید بدانید که در فنلاند ودر زمستانهای سرد آن نواحی , فنلاندی های سنتی بعد از بیرون آمدن از سونا , یخ روی دریاچه ها را می شکستند به داخل آب سرددریاچه می پریدند . شما حتی اگر روزهای اول انجام این کار برایتان مشکل یاشد بتدریج عادت می کنید .
    • تمام کردن برنامه : شما در این حالت می توانید برنامه خود را تمام کنید یا اگر دوست داشتید یک دو بار دیگر هم به جکوزی داغ بروید و مجداد به جکوزی سرد برگردید ( که نوعی حمام آب گرم و سرد متناوب یا : CONTRAST BATH است که برای تحریک غدد بدن و بالابردن مقاومت بدن بسیار مفید است . درهر صورت باید بیاد داشته باشید که پایان برنامه باید با آب سرد توام باشد تا حرارت بدن که ناشی از اقامت در سونا بوده است خنک شود .
    • خشک کردن و خنک کردن کامل بدن : حتما بدنتان را کاملا خشک کنید و درجه حرارت آن را نیز به حالت طبیعی برگردانید .
    • نوشیدن آب کافی برای جبران مایعات از دست رفته بدن : سونا رفتن بدلیل اینکه باعث تعریق می شود و بدن را با کمبود آب مواجه می کند نیاز دارد که بعد از بیرون آمدن از سونا به اندازه کافی آب بنوشید تا مایعات بدن جبران شود باید با استفاده از میوه های مختلف و موادغذایی تازه , املاح از دست رفته را نیز جبران و جایگزین گرد . یکی از بهترین نوشیدنی ها ” ماء الشعیر ” که چون حاوی ویتامینهای گروه B هست از این نظر می تواند مفید باشد .

فرآیند تولید کاشی

فرآیند تولید کاشی

 همانطور که قبال اشاره گردید فرآیند تولید کاشی های کف به ترتیب شامل مراحل:

انتخاب مواد اولیه، خردایش و توزین و دانه بندی، فرآیند سایش، تولید گرانول، پرس کردن، لعاب زنی، دکوراسیون و چاپ و در نهایت پخت می باشد. تا پایان مرحله پرس کردن، به محصول به دست آمده بدنه خام اطلاق میشود که پس از چاپ و دکوراسیون برای پخت آماده خواهد شد.

البته در فرآیند تولید کاشی دیواری، معمولا بدنه خام، قبل از چاپ و دکوراسیون پخته میشود تا کیفیت سطح لعاب افزایش یابد و محصول مرغوبتری حاصل شود.

به چنین محصولاتی، عبارت دو پخت اطلاق میشود و بدنه خام پخته شده را بیسکویت می نامند.

اما امروزه جهت افزایش سرعت تولید و به خصوص کاهش مصرف سوخت، تمایل به تولید محصولات تک پخت (حتی در کاشی های دیواری) افزایش یافته است.

بنابراین، در ادامه تنها به محصولات کاشی دیوار، پرسلان و گرانیت هایی خواهیم پرداخت که با یک بار پخت نهایی تولید می شوند.

در مورد کاشی دیوار به چنین محصولی کاشی منوپروزا (Monoporosa) گویند.

شکل زیر مراحل تولید، از مرحله دانه بندی، انتخاب و توزین مواد اولیه تا پرس کردن را بطور شماتیک نشان میدهد.

مواد اولیه ابتدا توسط سنگ شکن های فکی، چکشی و مخروطی خرد شده و آنگاه در سیلوهایی ذخیره و نگهداری میشوند.

پس از توزین دقیق، مواد اولیه وارد آسیاب (پیوسته و یا نا پیوسته) میشوند تا فرآیند آسیاب و همگن سازی بر روی آنها انجام شود.

امروزه آسیاب ها به شکل استوانه هایی دوار و افقی ساخته میشوند که بصورت پیوسته کار میکنند.

در اینحالت مواد اولیه، آب و افزودنی ها از یک طرف وارد شده و از طرف دیگر دوغاب حاصله خارج میشود.

چنین آسیاب هایی را بال میله ای پیوسته (Continuous Ball Mills) می نامند که مکانیزم عمل آنها بر اساس چرخش و برخورد گلوله های ساینده با مواد اولیه درون محفظه استوان های است.

در فصل دوم به اتفاقاتی که طی آماده سازی مواد اولیه و دوغاب رخ میدهد و باعث خردایش و تعلیق مواد اولیه میشود به تفصیل خواهیم پرداخت.

سپس دوغاب، در مخازن زیر زمینی ذخیره میشود تا در نهایت به درون محفظه عظیمی به نام خشک کن پاششی (Spray Dryer) پمپ شود.

در خشک کن پاششی، دمیدن هوای گرم به دوغاب سرامیکی، باعث خشک شدن دوغاب و چسبیدن مواد معلق در دوغاب به یکدیگر میشود.

محصول خشک کن پاششی را گرانول (Granule) مینامند.

گرانول ها ذرات نسبتا کروی شکل و به هم چسبیده ای از مواد اولیه می باشند که پرس کردن آنها ساده است.

سپس گرانول های تولید شده پس از نگهداری در سیلوهای ذخیره که جهت یکنواخت تر شدن هرچه بیشتر رطوبت آنها و پرس پذیری بیشتر، به کمک نوار نقاله به پرس منتقل میشود تا بدنه خام پرس شود. بدنه خام در نهایت وارد خشک کن ها میشود تا خشک کردن باعث افزایش استحکام نمونه شود.

استحکام بدنه را در این مرحله استحکام خشک (Dry Strength) آن می نامند که در فرآیند تولید اهمیت فراوانی دارد.

پس از این مرحله، بدنه خام (به خصوص در صنعت کاشی کف و مونوپروزا) وارد خط لعاب زنی و چاپ و دکوراسیون میشود.

در این مرحله، مطابق با شکل زیر فرآیندهای متعددی به ترتیب بر روی بدنه انجام میشود تا علاوه بر پوشش دادن بدنه با لعاب، طرح و رنگ خاصی نیز بر روی آن اجرا شود.

در نهایت و پس از اینکه بدنه های خام لعاب زده شدند و چاپ و دکوراسیون بر روی آنها انجام شد، وارد کوره میشوند تا پخته شوند.

کاشی ها در کوره های رولری پخت میشوند.

چنین کوره هایی از تعداد زیادی غلطک سرامیکی تشکیل شده اند که در اثر چرخش آنها، کاشی ها بر روی آنها حرکت کرده و از مناطق مختلف دمایی در داخل کوره عبور میکنند.

در کوره های پیشرفته امروزی زمان پخت بسیار کاهش یافته است و به ۳۰ تا ۶۰ دقیقه محدود میشود.

دمای پخت نیز بنا به نوع محصول و اینکه کاشی دیواری و یا کف باشد به ترتیب از ۱۰۲۰ تا ۱۲۰۰ درجه سانتیگراد متغیر می باشد.

شکل زیر نمایی از کوره رولری را نشان میدهد.

معمولا پس از مرحله پخت، کاشی های دیوار و پرسلان لعابدار درجه بندی و بسته بندی میشوند.

اما در اکثر موارد، بر روی کاشی های پرسلانی بدون لعاب (گرانیتی) عملیات پولیش کاری (Polishing)، پرداخت لبه ها (Squaring) و زاویه دار کردن لبه های تیز (Chamfering) (به میزان بسیار اندک بر لبه روی کاشی) نیز انجام میشود.

عملیات پولیش کاری به کمک انواع ساینده های زبر و نرم انجام میشود تا کاشی گرانیتی به ظاهری مشابه با سنگ طبیعی دست یابد.

البته عملیات پولیش کاری باعث نمایان شدن تخلخل های بسته بر روی سطح میشود و در این حالت، مقاومت به لک به شدت کاهش خواهد یافت.

امروزه تمهیداتی اندیشیده شده است که یا مقدار تخلخل های بسته کم شود و یا سطح پولیش شده با یک لایه پلیمری پوشش داده شود.

استفاده از انواع پودر شیشه و گداز آورهای مختلف در ترکیب کاشی، منجر به کاهش مقدار و اندازه تخلخل های بسته و بهبود مقاومت به لک میشود. اما مقدار آنها هرگز به صفر نخواهد رسید.

بنابراین، معمولا در آخرین مراحل تولید از پوشش های پلیمری استفاده خواهد شد.

چنین پوشش هایی توسط شرکت های مختلفی ارائه میگردد و معمولا در دمای حدود ۱۰۰°C پلیمره و سخت میشوند.

البته لازم به ذکر است که این پوشش ها در اثر خراش های مکانیکی و سایش به مرور زمان از بین خواهند رفت و استاندارد کردن خواص و دوام آنها هم اکنون در حال بررسی و اجرا میباشد.

امروزه چنین پوشش هایی حاوی ذرات سرامیکی فتوکاتالیست (Photocatalytic Ceramic) و ضدباکتری نیز میباشند که پس از اعمال آنها بر روی سطح، کاشی خاصیت خودتمیز شوندگی، تصفیه کننده هوا و ضد باکتری نیز خواهد داشت.

نانو ذرات اکسید تیتانیم از جمله شناخته شده ترین ماده فتوکاتالیست و ضدباکتری میباشد. علاوه بر این، حضور ذرات نانو نقره نیز در چنین پوشش هایی خاصیت ضد باکتری ایجاد خواهد نمود.

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

X